Despre avalana

Soluții integrate de consultanță și proiectare

Deschidem calea către cunoaștere, informare și inovare

Povestea noastră

Activitatea noastra a inceput prin prestarea serviciilor de consultanta si management pentru proiecte cu finantare europena. Incet, incet, pas cu pas, am crescut prin adaugarea de noi servicii in portofoliu.Prestarea de servicii complete de proiectare a fost dintotdeauna posibila prin colaborarea cu specialisti in domeniu.
Serviciile de cercetare au fost dezvoltate din dorinta de a ne asigura ca fiecare client poate lua decizii strategice eficiente. Dupa o cercetare cuprinzatoare se poate hotari lansarea unui nou produs sau serviciu pe piata, se poate estima dimeniunea pietei si volumul necesar de productie. Serviciile de realizare a strategiilor de dezvoltare teritoriala au facut posibila orientarea echilibrata a resurselor locale in vederea indeplinirii obiectivelor si dezvoltarii teritoriale.
Astfel, am pus umarul la atragerea de proiecte cu finantare europeana pentru mai mult de 100 de comune si orase.In acest moment, echipa YXS AVALANA oferă un pachet integrat de servicii de consultanță pentru afaceri și management, cercetare de piață, publicitate și promovare, strategii de dezvoltare,  proiectare și inginerie pentru beneficiari publici și privați.

Investim în relații transparente și de durată

Echipa YXS Avalana are in componenta specialisti cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Impreuna am scris, am depus si am implementat pentru clientii din mediul public si privat, peste 200 de proiecte ce valoreaza milioane de Euro.De-a lungul timpului, am invatat ca doar parteneriatele bazate pe incredere pot aduce succesul unui proiect. Din acest motiv, investim in relatii transparente si de durata inca de la prima intalnire cu un client.
misiunea noastră

Misiunea noastra este sa alocam resurse materiale, umane și financiare către activitatea de cercetare-dezvoltare în vederea creării de noi produse.